Fotograf

Pasiunea fata de fotografie face ca rezultatele noastre sa fie la superlativ, fiecare persoana fiind captata de rezultatele finale. Abordam diferite stiluri, in functie de client si de eveniment, ne adaptam cu usurinta, suntem creativi in orice situatie si facem ca fiecare sedinta foto sau eveniment sa fie unicat si de neuitat! Tinem la calitate si creativitate, indiferent de eveniment: fotografii la nunta, fotografii la botez, fotografii la cununia civilasedinta foto outdoor, sedinta foto de studio trash the dress sau alte evenimente.

 

Pe langa tenacitatea si creativitatea fotografului suntem ajutati si de aparatura de ultima generatie (camere foto profesioniste DSLR, multiple obiective, sisteme de iluminat, alte accesorii) si folosim cele mai actuale soft-uri pentru prelucrare foto.

 

Ne propunem ca la fiecare eveniment clientul sa fie atat de multumit incat atunci cand se va uita la fotografiile realizate, sa isi aduca aminte de momentele de neuitat si implicit sa isi aduca aminte cu drag de echipa Creative Colors Constanta.