Cameraman

Fie ca sunt filmari la nunti, filmari la botez, filmari la cununia civilafilmari la petreceri si alte evenimente speciale, raportul calitate-pret este de neegalat!

 

Creative Colors Constanta ofera servicii video de calitate superioara atat tehnic cat si creativ. Filmari Full HD, cadre bine alese, montaje realizate profesionist, sunet exceptional, talent in alegerea si „tintirea” momentelor, profesionalism si promtitudine, acestea sunt atuurile pe care noi vi le punem oricand la dispozitie avand grija ca evenimentul sa fie de neuitat!

 

In toate filmarile tinem cont de iluminare, de coloristica, de stil si nu lasam nimic la voia intamplarii. Pe langa talent, bun gust si creativitate suntem ajutati si de tehnologia moderna folosind printre cele mai bune softuri de prelucrare video, fiecare film fiind editat profesionist; folosim aparatura profesionala de calitate inalta si accesorii adecvate (sisteme de lumini, sisteme de stabilizare etc.) pentru a oferi o experienta unica celor ce vizualizeaza creatiile noastre.