Alte Servicii

Gazduire Online Foto-Video

 

Puteti avea fotografiile si filmarile de la evenimentul vostru in mediul online si in siguranta.

Perfect atunci cand doriti sa aratati cuiva anumite poze sau filmari de la eveniment si nu sunteti acasa sau nu aveti pozele la voi dar aveti conexiune la internet.

Copii de siguranta la filmarile si fotografiile de la eveniment

 

Nu va mai temeti ca veti pierde DVD-urile de la eveniment sau ca se vor zgaria si nu vor merge mai bine! Cu aceasta facilitate ne puteti contacta oricand iar noi va vom da un set nou identic cu cel pierdut sau deteriorat.

Echipe de cate 2 fotografi si 2 cameramani

 

La evenimentul vostru avem posibilitatea sa va oferim echipe de cate 2 fotografi si 2 cameramani pentru a putea fi realizate mai multe cadre simultan si mai multe detalii asupra invitatilor.

Puteti alege si echipa de 2 fotografi si 1 cameraman sau de 1 fotograf si 2 cameramani.

Filmare 4K

 

Va putem oferi filmari profesionale 4K - ULTRA HD (4096×2160 pixeli). 

Ultra HD 4K este un format video mai recent ce este de 4 ori mai calitativ decat formatul FULL HD.

 

Filmare cu DSLR

 

Pentru a avea un clip video sau filmarea intregului eveniment intr-un stil cat mai elegant si modern se poate filma cu o camera Nikon DSLR

Filmarea cu o camera DSLR ofera cateva avantaje: sunt mai artistice, claritate mai mare la detalii, posibilitatea de a schimba obiectivele (1.8, fisheye etc).

 

Filmare cu macara si steadicam

 

Echipa noastra detine aparatura de ultima generatie si va ofera posibilitatea de a avea filmari din unghiuri diverse, avand cadre inedite.

Cu ajutorul acestor "accesorii" veti avea filmari foarte line si cursive dand un efect cinematografic si de impact.

 

Eveniment LIVE – Streaming

 

 

Aceasta modalitate este perfecta pentru a putea fi alaturi de voi si a vedea petrecerea si persoanele apropiate care nu au putut veni la aveniment din cauza distantei mari sau a altor probleme. Evenimentul se va transmite LIVE - ONLINE fiind accesibil doar persoanelor specificate de voi.