Foto-Video Evenimente

Fotograf

Pasiunea fata de fotografie face ca rezultatele noastre sa fie la superlativ, fiecare persoana fiind captata de rezultatele finale. Abordam diferite stiluri, in functie de client si de eveniment, ne adaptam cu usurinta, suntem creativi in orice situatie si facem ca fiecare sedinta foto sau eveniment sa fie unicat si de neuitat! Tinem la calitate si creativitate, indiferent de eveniment: fotografii la nunta, fotografii la botez, fotografii la cununia civilasedinta foto outdoor, sedinta foto de studio trash the dress sau alte evenimente.

 

Pe langa tenacitatea si creativitatea fotografului suntem ajutati si de aparatura de ultima generatie (camere foto profesioniste DSLR, multiple obiective, sisteme de iluminat, alte accesorii) si folosim cele mai actuale soft-uri pentru prelucrare foto.

 

Ne propunem ca la fiecare eveniment clientul sa fie atat de multumit incat atunci cand se va uita la fotografiile realizate, sa isi aduca aminte de momentele de neuitat si implicit sa isi aduca aminte cu drag de echipa Creative Colors Constanta.

Cameraman

Fie ca sunt filmari la nunti, filmari la botez, filmari la cununia civilafilmari la petreceri si alte evenimente speciale, raportul calitate-pret este de neegalat!

 

Creative Colors Constanta ofera servicii video de calitate superioara atat tehnic cat si creativ. Filmari Full HD, cadre bine alese, montaje realizate profesionist, sunet exceptional, talent in alegerea si „tintirea” momentelor, profesionalism si promtitudine, acestea sunt atuurile pe care noi vi le punem oricand la dispozitie avand grija ca evenimentul sa fie de neuitat!

 

In toate filmarile tinem cont de iluminare, de coloristica, de stil si nu lasam nimic la voia intamplarii. Pe langa talent, bun gust si creativitate suntem ajutati si de tehnologia moderna folosind printre cele mai bune softuri de prelucrare video, fiecare film fiind editat profesionist; folosim aparatura profesionala de calitate inalta si accesorii adecvate (sisteme de lumini, sisteme de stabilizare etc.) pentru a oferi o experienta unica celor ce vizualizeaza creatiile noastre.