Fotografie

Pasiunea fata de fotografie face ca rezultatele noastre sa fie la superlativ, fiecare persoana fiind captata de creatiile finale.

Abordam diferite stiluri, in functie de preferinte si de eveniment, ne adaptam cu usurinta si suntem creativi in orice situatie pentru a face fiecare cadru unicat si de neuitat! Tinem la calitate, indiferent de eveniment: fotografii la nunta, fotografii la botez, fotografii la cununia civilasedinta foto outdoorsedinta foto de studiotrash the dress sau alte evenimente

Pe langa tenacitatea si creativitatea fotografului suntem ajutati si de aparatura de ultima generatie (camere foto profesioniste DSLR, multiple obiective, sisteme de iluminat, etc.) si folosim cele mai actuale soft-uri de prelucrare foto.

 

 

Ce este sedinta foto Trash the dress / Love the dress ?

Trash the dress / Love the dress este acea sedinta foto facuta cu mireasa si mirele in alta zi decat in ziua nuntii.

Fiecare mireasa isi doreste sa aiba cat mai multe fotografii cu rochia de mireasa de aceea va oferim acest serviciu int-o locatie aleasa de voi.

Se vor realiza cadre bine alese, pozitii foto inedite pentru a va bucura ulterior de amintirea unica de a fi “mire si mireasa”!