• Bine ai venit!
    Cauti un fotograf si un videograf profesionist pentru evenimentul tau?
  • Suntem alaturi de voi pana la cel mai mic detaliu!
  • Captam amintiri placute, clipe frumoase, momente emotionante, sentimente unice...
  • Abordam fiecare proiect cu o perspectiva unica, moderna si creativa, pentru a va oferi amintiri de neuitat
  • Dedicati sa va oferim servicii de calitate superioara si experiente memorabile!

Fotografie

Abordam diferite stiluri, in functie de preferinte si de eveniment, ne adaptam cu usurinta si suntem creativi in orice situatie pentru a face fiecare cadru unicat si de neuitat! Fiind pasionati de fotografie tinem la calitate, indiferent de eveniment: nunta, botez, cununia civila, sedinta foto sau alte evenimente speciale.

Videografie

Va oferim servicii video de calitate, atat tehnic cat si creativ: filmari Full HD sau 4K realizate cu aparatura profesionala de ultima generatie, cadre bine alese, montaje realizate profesionist in cele mai actuale softuri de prelucrare video, sunet exceptional, si creativitate in compozitia video.

Servicii Premium

Avem grija ca evenimentul sa fie de neuitat si oferim o experienta unica celor ce vizualizeaza creatiile noastre oferind o gama larga de servicii si produse pentru evenimente speciale: sedinte foto After Wedding, album photobook, tablou canvas, stick USB personalizat, marturii foto, filmare cu drona si multe alte servicii!

Suntem o echipa tanara cu perspective mari si experienta in domeniu din anul 2013.

Vrem sa fim cu adevarat alaturi de voi in acele momente importante din viata voastra si sa va ajutam sa treceti peste stres si emotii. Nu lasam nimic la voia intamplarii pentru ca urmarim calitatea nu cantitatea si tinem cont de creativitate, detalii si cadre bine alese.

Ne adresam tuturor persoanelor care isi doresc calitate si creativitate, care tin la amintirile lor, care vor servicii moderne si de bun gust. Suntem mereu pregatiti pentru fericitele evenimente pe care le veti avea!

Selectie Clipuri Video

Oferim o gama larga de servicii si produse Foto-Video, iar pentru ca dorim sa iti dam cel mai bun raport calitate-pret am realizat cateva pachete de unde poti sa alegi exact ce pachet este mai potrivit pentru evenimentul tau sau il poti modifica asa cum doresti.

Hai sa realizam amintiri de neuitat!

Ce spun clientii nostrii:

Sunt primii colaboratori care ne-au intrat la suflet. Nu suntem genul de persoane care stau la poze de bună voie, suntem ceva mai rezervați din acest punct de vedere însă, cu ajutorul lor, a ieșit minunat, a fost o experiență foarte plăcută și foarte relaxată, nimic forțat.

Optimismul lor este debordant, stare care este molipsitoare! Îi recomand oricând, oricui.

Adrian & Andreea

Cea mai buna echipa foto-video! Doi profesionisti, dar mai mult decat atat doi oameni minunati! Datorită lor avem cele mai frumoase amintiri atat foto cat si video de la cel mai important moment din viata noastra de pana acum: nunta. Cu mult profesionalism, cu rabdare si foarte atenti chiar si la cel mai mic detaliu, au reușit sa surprinda cele mai speciale momente!

Florin & Daniela

O echipa tânără și frumoasă, formată din oameni de calitate pe care îi leagă o pasiune extrem de frumoasă! Au o viziune vastă legată de locuri, cadre, poziții pentru poze.
Sunt niste oameni foarte înțelegători, comunicativi si respectuoși!

Recomand cu încredere! Pentru orice eveniment nu ezitați să îi contactați!

Grigoras Alice

Doi oameni deosebiți, profesionalisti, răbdători și foarte dedicați în ceea ce fac. Recomand pentru cei ce își doresc pentru evenimentul lor servicii foto - video de foarte bună calitate. Alături de această echipă minunată, evenimentul nostru a fost unul de neuitat, iar noi ne-am simțit minunat, am fost relaxați iar pozele noastre au ieșit exact cum ne-am dorit asta datorită sfaturilor lor!

Chifor Ştefania

Oameni calzi, minunati; ce se apropie cu usurinta de inima oricarui om ce apeleaza la serviciile lor! Concluzia este ca sunt PROFESIONISTI in tot ceea ce fac pt ca totul vine din suflet, arta, pasiune!
Dragilor, va multumim pt tot ce ati facut pt a ne bucura sufletele si ochii! Recomand cu incredere si fara retineri echipa Creative Colors Constanta!

Lavi Minea

Am colaborat excelent si recomand cu mare mare drag! Sunt profesionisti, serviciile sunt ireprosabile, pozele superbe, foarte atenti la detalii, materialele transmise la timp. Cat despre ei nu pot sa spun decat ca sunt extraordinari! Toti invitatii au fost incantati de prezenta lor! Revin cu drag si recomand cu și mai mult drag! Era sa uit, albumul este perfect! Mulțumesc!

Robert & Diana

Sunteti cei mai tari si ma bucur din suflet ca am avut șansa sa va avem alaturi de noi si sa va cunoastem. O sa colaborăm si pe viitor cu siguranta.
Mult succes in continuare.

Ne ati facut fericiți! Nu am cuvinte sa va descriu multumirea, sunteti profesioniști si pe langa, sunteti oameni minunati cu un talent deosebit.

Bogdan & Rodica

    Noutati

    • All Post
    • Portofoliu Foto - Alte evenimente
    • Portofoliu Foto - Nunta
    • Portofoliu Foto - Sedinta Foto la domiciliu
    • Portofoliu Foto - Sedinta Foto outdoor
    • Portofoliu foto - Sedinta Foto Studio
    • Portofoliu Foto - Trash the Dress
    • Portofoliu Foto – Botez
    • Portofoliu Foto – Cununie Civila
    • Portofoliu Video - Alte evenimente
    • Portofoliu Video - Botez
    • Portofoliu Video - Nunta