Echipamente foto video

 

Detinem echipamente Foto - Video de ultima generatie, oferindu-va servicii de calitate cu aparatura performanta indiferent de natura evenimentului (nunta, botez, petrecere, sedinta foto, etc...)!  Ca si fotograf sau videograf trebuie sa fii mereu pregatit pentru orice situatie, fie ca este o biserica mai intunecoasa, fie ca sunt incaperi mici sau soare puternic afara, fotografiile si filmarile trebuie sa fie impecabile, iluminate corect, sa fie clare si sa nu se observe in calitatea imaginii ca au fost conditii dificile in realizarea acelor fotografii sau cadre video. Avand o diversitate vasta de echipamente foto si video ne permite sa ne adaptam rapid oricaror conditii, de cele mai multe ori in conditii dificile de lumina si de a face fata provocarilor oferite de viteza in care se desfasoara evenimentele.

 

Tehnologia moderna ne permite sa depasim toate limitele, sa realizam orice proiect oricat de complex sau greu ar parea. Printre brand-urile folosite de noi se pot numara: Sony (camere foto-video mirrorless); Nikon (Camere foto DSLR); dji (drone); Sigma, Tamron, Nikkor, Samyang (obiective foto); Godox (blitz-uri externe); Manfrotto, Fancier, E-Image, Hama (accesorii foto-video).

 

Un alt factor important pe care echipa noastra il ia in calcul este ca la fiecare eveniment detinem si echipamente de backup (camere foto si video de rezerva, carduri de memorie, acumulatori si obiective foto in plus fata de cele folosite la eveniment).  Suntem pregatiti tehnic pentru a duce la bun sfarsit orice tip de eveniment indiferent de dificultate.

Daca aveti intrebari, curiozitati sau orice alte idei nu ezitati sa ne contactati.

V-ar mai putea interesa: