Despre noi

Creative Colors Constanta este o societate comerciala ce se ocupa cu servicii foto-video profesionale incepand din anul 2013. Mereu ne dam silinta sa indeplinim cerintele si celor mai greu de multumit clienti, calitatea serviciilor si produselor sunt ireprosabile, iar rapiditatea executiei este de asemenea un atu. Creative Colors Constanta a luat nastere dintr-un hobby, din dorinta de a fi alaturi de persoanele ce doresc servicii si produse de calitate la preturi corecte.

 

Suntem alaturi de voi, va ridicam moralul si imortalizam cele mai frumoase clipe atunci cand va vedeti pentru prima oara mire si mireasa; cand spuneti emotionati "DA"; cand sunteti pentru prima data sot si sotie in fata lui Dumnezeu; cand va abtineti sa nu scapati o lacrima; cand nasii si familiile va sunt alaturi; cand emotiile se combina cu fericirea, cand faceti cel mai frumos dans al vostru, cand sarbatoriti cel mai important si fericit moment din viata voastra; cand mai purtati inca odata rochia de mireasa pentru a face sedinta foto "Trash the dress" dar si atunci cand se increstineaza copilul vostru; cand va napadesc alt fel de emotii, cand sunteti foarte atenti la botezarea copilului in cristelnita; cand va ganditi sa nu raceasca copilul, cand sarbatoriti botezarea copilului sau ii faceti "scaldatoarea". Va suntem alaturi si la petrecerile frumoase din viata voastra, la alte evenimente speciale, la prima serbare a copilului, la banchet sau chiar la majorat. Intr-un cuvant suntem alaturi de voi atunci cand aveti nevoie de noi, de a imortaliza momentele frumoase si unice din viata voastra!

 

Prin traducere libera "Creative Colors" ar insemna "Culori Creative", doua cuvinte ce se completeaza atat prin denumire cat si prin semnificatie. Prin alaturarea acestor cuvinte reies calitatile noastre:
- culori vii ce se combina armonios
- creativitatea, fara de care nici un proiect nu ar avea acea licarire, sclipire unica; fiecare proiect fiind unic, si avand ceva special doar pentru el.

 

Ne putem mandri ca din 2013 si pana acum nici un client nu a plecat nemultumit de la noi, fie ca a dorit sa-i fim alaturi la nunta sa sau la botezul copilului sau la petreceri si alte evenimente speciale. Garantam ca vom avea ca si pana acum, clienti foarte multumiti, ce nu ne vor uita, care se vor reintoarce la noi atunci cand stiu ca ii putem ajuta si care nu vor regreta niciodata ca au ales serviciile Creative Colors Constanta. Puteti conta mereu pe seriozitatea, profesionalismul si promtitudinea noastra. Cautam cea mai optima varianta si totul se face in functie de cererile clientului, fiecare produs si serviciu fiind unic.

Echipa tanara, creativa, cu experienta si pasionata de fotografie si videografie! Suntem mereu pregatiti pentru fericitele evenimente pe care le veti avea!

Detinem echipamente Foto - Video de ultima generatie, oferindu-va o gama larga de servicii de calitate cu aparatura performanta!

 

Mai jos va enumeram 4 raspunsuri la intrebari generale:

  Cine suntem?

Creative Colors Constanta este o echipa tanara, cu perspective mari, cu experienta in domeniu, cu pofta de a crea cat mai multe proiecte unice si creative, cu multe idei si dornica sa fie mereu peste asteptari. Vrem sa fim cu adevarat alaturi de voi in acele momente importante din viata voastra si sa va ajutam sa treceti peste stres si emotii.

  Ce facem?

Ne ocupam cu servicii foto-video de calitate superioara si realizam multiple servicii si produse in acest domeniu. Atat in fotografie cat si in filmare tinem cont de creativitate, detalii si cadre bine alese.

  Pentru cine facem?

Ne adresam tuturor persoanelor care isi doresc calitate si creativitate, care tin la amintirile lor, care vor servicii moderne si de bun gust.

  De ce noi?

Pentru ca tratam cu atentie si seriozitate maxima, pentru promtitudine, pentru ca avem experienta in domeniu, pentru ca mereu dam ce e mai bun din noi, pentru ca ne adaptam cu usurinta in orice locatie, pentru ca nu lasam nimic la voia intamplarii, pentru ca mereu urmarim calitatea nu cantitatea, pentru ca detinem aparatura de ultima ora, pentru ca puteti avea incredere in noi!

Daca aveti intrebari, curiozitati sau orice alte idei nu ezitati sa ne contactati.

V-ar mai putea interesa: